Felhasználási Területek


Egészségügy

Az egészségügy valamennyi területén folyamatos problémát okoz a fertőzések elkerülése, a betegek, orvosok, munkatársak védelme illetve ezek továbbterjedésének megakadályozása. A kórokozók elleni harc végigkíséri az orvostudomány, egészségügy fejlődésének teljes történetét. A fertőzések, betegségek, kórokozók elleni háborúban az egyetlen megoldás a folyamatos és alapos fertőtlenítés, de ez rengeteg pénzt, időt és energiát követel. Hiszen a hagyományos fertőtlenítőszerek hatása csak rövid időre korlátozódik. A már megtisztított felületek újra fertőződnek, előfordulhat, hogy mire a munka végére érünk, a kezdeti felületeken már újra burjánzik a mikroorganizmusok hada.


felhasználás-bacoban-orvosi
A küzdelmet tovább nehezíti, hogy a kórokozók egyre inkább ellenállóvá vállnak, új, eddig ismeretlen típusok is megjelenhetnek (pl. trópusi betegségek). Valamint az egészségügy anyagi és humán erőforrásai sem végtelenek, hogy a fertőtlenítések egyre növekvő szükségességét tökéletesen kielégítsék.

A hosszantartó védelem kialakítása, a gyors behatási idő és a kórokozók széles spektruma elleni hatékonyság iránti igény vezetett a Bacoban kifejlesztéséhez.

A készítmény ötvözi magában egy fertőtlenítő készítmény biocid hatását és a nanotechnológia atomi szinten való működését. Ennek eredménye egy olyan gyorsan ható és széles spektrumú fertőtlenítő anyag, amelynek antimikrobiális hatása tíz napig tart, szinte minden kórokozó ellen hatásos és nagymértékben csökkenti az fertőtlenítéshez szükséges erőforrások iránti igényt. Valamint számos egyéb, kedvező tulajdonsággal is rendelkezik.

Hogyan működik a Bacoban?

Mi ellen hatásos a Bacoban?

Milyen előnyőkkel bír a Bacoban?

Tisztítástechnológia

A jelenkor követelményei szerint a tisztítás technológia nem csak a takarítást, a keletkező fizikai szennyeződések eltávolítását, a szemetesek ürítését jelenti. Hanem például egy irodaház esetében olyan munkakörnyezet kialakítását és fenntartását, ahol nagy létszámú együtt dolgozó embert kell megvédeni a járványos betegségek átadásától, vagy az allergiás munkavállalók számára is elviselhető munkahelyet kell kialakítani. Tehát ma már nem csak a takarítás a takarítók feladata, de a fertőtlenítés, az allergén tényezők (pl. por, atkák, virágpor, stb.) minimalizálása is. Ezeknek a feladatoknak az ellátása többlet terhet ró a takarító személyzetre, sokféle tisztítószer használatát követeli meg és hosszabbá válnak a munkafolyamatok. Ezzel egyenes arányban nőnek a takarítások költségei is.
A Bacoban használata megoldást jelent a problémára. Kiküszöböli a fertőzések átadásának lehetőségét, minimalizálja a porszennyeződést, nincs szükség tisztítószerekre, gyorsítja, egyszerűsíti a takarítást. Ezáltal nagymértékben hozzájárul a költségek csökkentéséhez, komfortosabb környezetet teremt, ami egy tisztítás technológiával foglalkozó vállalkozás számára jelentős előnyt biztosít versenytársaival szemben.

Hogyan lehetséges ez?

A Bacoban rendszeres használatával olyan antimikrobiális réteg alakítható ki, amely elpusztítja a kórokozókat. A kezelt felületeken „Lótusz effektus” alakul ki, amelyen nem tapadnak meg a szennyeződések, azok eltávolításához csak tiszta víz szükséges. A kezelt üveg és fém felületeken nem jelennek meg az ujjlenyomatok, megakadályozza a vízkőlerakódást, megszünteti a kellemetlen szagokat.

ÉLELMISZERIPAR

Tisztatér Technológia

Szállodaipar

Vendéglátás

Uszoda és Wellness

Sport, Fittness

Személyszállítás

Logisztika

Raktározás, Tárolástechnika